Övriga Indien

Här hittar ni ett urval av reseförslag till de övriga delarna av Indien. Känn er inte låsta till programmen då det endast är förslag. Vi hjälper er att skräddarsy er resa helt efter era egna önskemål.

Klicka på rubrikerna för att läsa mer om respektive paket.

+ Indien med stil

-----------------
Indien har genom alla tider varit känt för sina historiska traditioner, utbud av fort och palats, sitt varierade och stora utbud av färgrika kulturer och allt annat som känns exotiskt.

Utöver ’den gamla världens charm’ och ’exotiska kultur’ erbjuder Indien numera också lyxiga kurorter, ett brett utbud av lyxiga boutiqehotell, unika palatshotell, sofistikerade vildmarkslodger och en mångfald camps. Ett utbud av lyxiga transportmöjligheter, inklusive lyxiga privatplan, och en stor repertoar av expertguider gör Indien till ett högst unikt resmål för att kräsna lyxresenärer där man bokstavligen får ’det bästa av båda världar’.


+ Det vilda Indien - Tigerlandet

-----------------
Tack vare den enorma variationen i geografi och klimat har Indien en spännande mångfald av livsmiljöer och djurliv med nästan 350 däggdjurs-, 2100 fågel- och tusentals fisk- och reptilarter. Bland utrotningshotade arter har Indien 55% av världens tigerbestånd, 50% av den asiatiska elefanten, 60% av den enhornade noshörningen och 100% av de asiatiska lejonen. Till skillnad från Afrika, där alla betydande djurarter har egna livsmiljöer, lever de i Indien tillsammans i vildmarksreservat, vilket ger fantastiska möjligheter att se och uppleva dem.

+ Skräddarsydd resa

-----------------
Välj ut din egen destination och önskad aktivitet. En matresa kanske lockar? Eller är det kanske kultur och historia du vill bygga din resa kring? Du kanske vill välja fritt från alla olika destinationer eller bara höra med oss vad vi kan rekommendera? Här sätter bara fantasin gränser.

MER INFORMATION KOMMER INOM KORT!