Välkommen till Ganga Backcharter!

Vi tillhandahåller en personlig resetjänst som kombinerar tryggheten med en charterresa och friheten med backpackingPå så sätt ger vårt koncept dig möjlighet att uppleva det bästa av Indien.

Vi erbjuder volontärresor samt paketresor till olika destinationer i Indien.

Se mer om våra resealternativ under Volontärresor och Paketresor, men känn er inte låsta till dem. Vi har stor erfarenhet av att resa i Indien och ett brett kontaktnät. Är du intresserad av någon annan aktivitet eller destination så kan vi med största sannolikhet hjälpa till att ordna med allt det praktiska.

Vi finns på plats i Sverige och på resmålet i södra Indien för en oslagbar service och flexibilitet.

Som resenär hos oss står du själv för flygresa, visum och försäkring, men vi erbjuder kostnadsfri handledning under dessa moment.

Alla volontärprojekt utgår från Chennai (Madras) som ligger i södra Indien. Restiden för enkel resa från Sverige är ca 10 timmar och minst ett byte är nödvändigt eftersom det inte finns direktresor från Sverige till Chennai.

 

Verksamheten startade officiellt i augusti 2013 och är icke vinstdrivande, vilket betyder att ekonomiskt överskott går till sociala utvecklingsarbeten i Indien.

Varmt välkomna att kontakta oss för ett reseförslag!

Ganga Backcharter

Peter och Manoj

 

Kontakt/contact

 __________________________________________________________________

Gangabackcharter.jpg